Εισαγωγή

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το τμήμα ΙΤΙ Ελλάδας & Κύπρου, πιστό στα ραντεβού του με τις εκδηλώσεις υψηλού επιστημονικού επιπέδου, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας καλωσορίζει στο Πανελλήνιο Συνέδριό του που διοργανώνει τον προσεχή Σεπτέμβριο. Με τον τίτλο ‘Evolution of treatment strategies in complex cases’’, στόχο έχει να προσφέρει τις τελευταίες επιστημονικά τεκμηριωμένες εξελίξεις στον τομέα της εμφυτευματολογίας, που σχετίζονται με ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών σχεδιασμών για την εκτέλεση σύνθετων και απαιτητικών κλινικών περιστατικών.

Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου έχει καταρτίσει ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα, με θεματικές ενότητες που καλύπτουν την άμεση φόρτιση, την ψηφιακή ροή εργασίας και τη συνεργασία μεταξύ ειδικοτήτων, για την επίτευξη ενός επιτυχημένου και προβλέψιμου τελικού αποτελέσματος. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από διακεκριμένους ομιλητές διεθνούς κύρους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καταξιωμένους επιστήμονες με ακαδημαϊκή προσφορά, αλλά κυρίως κλινική εμπειρία στον τομέα της εμφυτευματολογίας. Αυτή τη φορά, το τμήμα της ΙΤΙ Ελλάδας & Κύπρου καινοτομεί, δίνοντας βήμα σε ΙΤΙ Fellows, καθώς και στη νέα γενιά της οικογένειας της ITI, εγκαινιάζοντας την ενότητα Young ITI !

Σε αυτό το Πανελλήνιο Συνέδριο φιλοδοξούμε να συνδυάσουμε την έγκυρη επιστημονική γνώση με στιγμές χαλάρωσης, κοινωνικής επανασύνδεσης, γόνιμων συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων στον πανέμορφο χώρο του Μουσείου Μπενάκη. Με τη βεβαιότητα ότι, τόσο οι ομιλητές, όσο και το επιστημονικό πρόγραμμα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των συμμετεχόντων, σας προσκαλούμε όλους να αγκαλιάσετε στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός της ΙΤΙ στον τομέα της εμφυτευματολογίας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Μιχάλης Πάτρας
Chair, ITI Section Greece & Cyprus

Νίκος Χριστοδουλίδης
Education Delegate, ITI Section Greece & Cyprus

 

 

SCIENTIFIC HOST ORGANIZATION
ITI International Team for Implantology
ITI Headquarters

Peter Merian-Weg 10
4052 Basel, Switzerland

ITI Συνέδριο, Ελλάδος και Κύπρου, Αθήνα, 22-23 Σεπτέμβριος 2023

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, την αναθεωρημένη Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies

I agree