Φωτογραφία / Μαγνητοσκόπηση

 

Η ΙΤΙ, οι επίσημα εγκεκριμένοι εργολάβοι και οι διαπιστευμένοι από την ΙΤΙ αντιπρόσωποι μπορούν να φωτογραφίζουν, να μαγνητοσκοπούν, να ηχογραφούν ή να αναμεταδίδουν διαδικτυακά επιστημονικά τμήματα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται αυτές τις ενέργειες και συμφωνούν στο να επιτρέψουν τη χρήση οποιασδήποτε φωτογραφίας ή μαγνητοσκοπημένου-ηχογραφημένου υλικού από την ΙΤΙ στις δημοσιεύσεις της, στην ιστοσελίδα της ΙΤΙ και σε υλικό marketing και προώθησης. Οι φωτογραφίες διατίθενται στους συμμετέχοντες του Συνεδρίου της ΙΤΙ μέσω ποικίλων καναλιών και μπορούν επίσης να μοιραστούν με τα μέσα ενημέρωσης. Οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου της ΙΤΙ Ελλάδας και Κύπρου παραιτούνται από κάθε αξίωση έναντι της ΙΤΙ για κάθε ευθύνη που προκύπτει από αυτές τις χρήσεις.  

 

Οποιοσδήποτε πραγματοποιεί εγγραφή χρησιμοποιώντας προσωπικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό ή άλλη συσκευή εγγραφής (πχ κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, κάμερες)  χωρίς προηγούμενη έγκριση από την ΙΤΙ ή χωρίς τα κατάλληλα διαπιστευτήρια θα κληθεί να σταματήσει την εγγραφή ή τη χρήση αυτών των συσκευών άμεσα.

 

SCIENTIFIC HOST ORGANIZATION
ITI International Team for Implantology
ITI Headquarters

Peter Merian-Weg 10
4052 Basel, Switzerland

ITI Συνέδριο, Ελλάδος και Κύπρου, Αθήνα, 22-23 Σεπτέμβριος 2023

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, την αναθεωρημένη Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies

I agree